Wie wil werken, vindt werk (holandský jazyk)

Kategorie: Slohy (celkem: 413 referátů a seminárek)Wie wil werken, vindt werk (holandský jazyk)

Werk of werken betekent foor iedereen iets anders. Voor iemand is het alleen mannier hoe zal hij of zij geld verdienen, voor iemand is het goed voor contact met andere mensen, voor iemand is alleen werk leven. Maar niet iedereen heeft werk of kan werken.
Deze zinetje: “Wie werk wil, vindt werk” is volgens mij voor 50% geldig. Dat is mijn eigen opinie.
Werk vinden is vandaag moeilijk, en werk, die wij willen nog moeilijker. En niet iedeer heeft gelluk. Tja, misschien ben ik te jong, heb ik misschien niet te veel ervaringen, omdat ik nog alleen student ben, maar ik heb oudere zus en broer en ouders. Mijn moeder bij vorbeeld mag niet werken, maar zij wil, dus....?
Mijn vader is technische bediende, maar hij heef zijn werk verloren. Mijn zus heeft nu net werk gekregen, dus zij heeft gelluk. En mijn broer is prive juwelaar.
En ik, weet ik niets over mijn toekomst. Toekomst is alleen toekomst. Jij kan niet plannen. Maar nu bij zaak.
Werk vinden hang niet allen van mensen af. Ook van ekonomie, van politicie, maar ook van mensen. Mensen kunnen niet lui zijn.
Nu zijn al te veel mogelijkheden om de job te vinden. Te veel medias, zoals t internet, TV, kranten, radio ect....
Dus op het einde:
Wie werk wil, vindt werk, maar niet iedereen mag.

Nový příspěvekOchrana proti spamu. Kolik je 2x4?