Katastrofa v roku 2012?

Referáty-seminárky.sk » Fórum » Literatura » Katastrofa v roku 2012?

Nadpis: Katastrofa v roku 2012?
Datum: 21. listopadu 2011
V súvislosti s mayským kalendárom a rokom 2012 možno pozorovať postupné vznikanie určitej davovej psychózy. S približovaním sa začiatku tohto roku sa totiž ako huby po daždi začínajú množiť rôzne katastrofické a apokalyptické scenáre, ktoré zasiahnu našu Zem. Sú však pravdepodobné? Bude naozaj rok 2012 takým prelomovým? Odpoveď na túto otázku sa snáď bude zdať mnohým trochu zvláštna a rozporuplná, pretože táto odpoveď znie áno, ale zároveň aj nie. Viac sa dozviete na: http://kusvetlu.blog.cz/1111/katastrofa-v-roku-2012
Nadpis: Re: Katastrofa v roku 2012?
Autor:
Datum: 30. prosince 2011
Vsetky viery na svete su postavene na strachu a utrpeny ludi vsetkych generacii,ale najviac na svete si ublizuju ludia samy sebe. Ked budeme oslavovat rok 2013 som zvedavy aky dalsi rok si vymyslia.Na svete som 50 rokov a tolko koncov sveta uz tu bolo,ze sa to neda spocitat,ale dajte si otazku co to je za stvoritela,ktory povie,ze take nieco strasne ako potopu sveta uz nikdy. A z ust vsetkych pocuvam stale koniec sveta nie su radi.ze sme.ze zijeme a dychame napriek katastrofam ak tychto ludi nebavi zivot nik im tu nebrani aby skoncovali zo zivotom samy a nemusia cakat na ten koniec sveta ano ten nastane az vtedy ked vam naposledy niekto zatlaci oci a vypne sa vam vas softwer,ktory uz je neopakovatelny,cize cakajte a pride urcite kazdemu z nas
Autor:
Datum: 01. ledna 2012
maš pravdu
Autor:
Datum: 14. února 2012
Stým koncom sveta sa dneska nejako moc ludi baví.Až to príde, tak to príde.Koniec sveta je každý den ked sa ti niečo nedarí,koniec sveta je ked sa v dnešnej dobe všetko zdražuje,ludia sa kvoli žvancu a 50 korune zabijajú.Ale na ten ozajstný koniec sveta,na ten si musime počkat.Až pride ozajstna moc,že na zemi nebude ani živáčka tak to bude koniec sveta.Len dúfam že sa toho nedočkame.Preto je lepšie to nechat tak,a vobec na to nemysliet.
Autor:
Datum: 20. března 2012
daco je na tym pravdy ten koniec pride
Autor:
Datum: 15. května 2012
Ja by som chcel reagovat na vetu kde sa pise,,co to je za stvoritela,ktory povie,ze take nieco strasne ako potopu sveta uz nikdy.Ano suhlasim ,povedal to lebo pocul narek,plac a kryk deti,zien atd,atd..Lenze povedal aj ,,,vsetko na svete ma zaciatok ale aj koniec{ja som alfa aj omega} tak ze nieco bude.Nevravym ze rok 2012 bude tym koncom vsetkeho to nevie nikto...Ale daj me si vsetci otazku,,,,vrazdy,unosi,vojny,podvody,rodiny sa nenavidia a takto by som mohol pisat do rana.Co este brani tomuto vsetkemu aby ten koniec nastal..?Tento svet melie naozaj z posledneho ako ked idete autom,ste na rezerve a strasne to svami cuka,hadze a siroko daleko neni ziedna pumpa...To co caka ludi,bola potopa len taka mala prechadzka parkom..Sam apostol Jan v zjaveni pise ze padol na kolena a prosil Boha o mylost a odpustenie..embaressed_smile
Autor:
Datum: 12. ledna 2012
Nech je konečne koniec sveta!!!!! Ja naozaj dufam že aj bude!!!
Autor:
Datum: 29. ledna 2012
prečo veríš tomu a myslíš si že aj bude
Datum: 10. února 2012
sklapni
Autor:
Datum: 07. března 2012
omg_smilesi blazon